Noutati / Evenimente

Video

Quartz FilmQuartz Film
Eveniment LSRS
Eveniment LSRS
Spot TV
Spot TV
Demo performance
Demo performance
Prezentare CIW
Prezentare CIW

Recomandari din continut

 • VIDEO BLOG
  07.07.15
  VIDEO BLOG sau ce vede ochiul ...
..

Mediul de afaceri din Romania are mare nevoie de o noua punere in scena a afacerilor, de data aceasta mult mai eficienta, pentru ca bugetele de promovare s-au redus chiar si de 5 ori si singurele sanse sunt sa ne reinventam sau sa privim in urma la ce s-a pierdut pe parcurs, asadar trebuie sa recunoastem ca a trecut prea multa vreme de cand Peter Drucker, parintele marketingului modern spunea:

"Principalul scop al marketingului este ca vanzarea sa devina nenecesara" si prea putini specialisti in marketing au inteles despre ce era de fapt vorba.

Pentru ca vanzarea sa devina nenecesara, adica o consecinta a punerii in scena a afacerilor dupa modelul marketingului experiential, care ne ajuta sa transformam vanzarea in cumparare, singura sansa ramane sa facem corect acest set-up si, in acelasi timp sa transformam pe fiecare cumparator intr-un avocat al brand-ului nostru.

De aceea obisnuim de cativa ani sa lansam programe de internship pentru studentii la Regie-Film, care, odata ce au deprins si aplicat corect notiunile de baza, cu siguranta si mediul de afaceri se va imbunatati.

Va asteptam, asadar, pe toti cei interesati sa ne trimiteti CV-ul la adresa de contact impreuna cu o scrisoare de intentie motivanta, in vederea selectiei.

Va multumim.

Comentarii

promo

Sondaj de opinie

Ce strategie de continut folosesti cel mai des?

VOTEAZA

Interesante...

 • A-Z

  A-Z
 • CARIERE

  Putini oameni stiu ca este o granita foarte fina intre cei care sunt autodidacti si debuteaza ca freelancer-i cameramani sau fotografi si cei care au avut sansa sa lucreze in studiouri video sau foto, pe langa artisti foto si cameramani talentati. Totul depinde de ambitia din dotare si de graba cu care isi cauta fiecare locuri de munca in studio video sau in studio foto. Pentru ca intotdeauna am avut si situatii de incarcare din comenzi, ne dorim sa avem la indemana CV-urile voastre si, evident, portofoliile video si foto, pe care le-ati realizat.
  CARIERE
 • Informatii Utile

  In acceptiunea noastra un client informat este un client castigat, de aceea parcurgem uneori un timp destul de indelungat, prin care incercam sa explicam clientilor ca o actiune de comunicare este un parcurs, la capatul caruia, cineva trebuie sa ia o decizie, iar daca nu am reusit sa transferam suficienta valoare la capatul acestui parcurs, nu am obtinut cel putin discutia, cea de care avem cu totii atata nevoie pentru a ne cunoaste si a castiga increderea necesara pentru a merge mai departe intr-un proces controlat de comunicare strategica.
  Informatii Utile
 • BIROUL DE PRESA

  BIROUL DE PRESA