Noutati / Evenimente

Video

Quartz FilmQuartz Film
Eveniment LSRS
Eveniment LSRS
Spot TV
Spot TV
Demo performance
Demo performance
Prezentare CIW
Prezentare CIW

Recomandari din continut

 • VIDEO BLOG
  07.07.15
  VIDEO BLOG sau ce vede ochiul ...
..

Optimum Communication este o companie specializata in comunicare integrata de marketing si branding, care ofera mediului de afaceri, pe langa consultanta, cursuri si training-uri unice in Romania, o serie de retete testate de a te face cautat si cautabil, schimband paradigma folosirii crizei ca si scuza.

In palmaresul agentiei sunt, pe langa cele 87 de branduri create, lansari de posturi de radio, ziare, reviste, grupuri de interese economice, fabrici, firme de servicii, restaurante de lux, firme de constructii, instalatii, firme de software, inclusiv firme de consultanta, iar in total portofoliul depasind 850 de firme si peste 60 de platforme online, multe dintre ele fiind campioane pe Google dupa peste 8-10 sintagme cheie.

In lista cursurilor si training-urilor unice in Romania se inscriu:

1. Curs de arhitect de eveniment - Orice ocazie este unica ocazie (3 zile)

2. Curs de Marketing Experiential (de 2 si 3 zile)

3. Curs de Vanzari Experientiale (de 2 zile)

4. Curs de Ofertare (o zi)

5. Curs de Reframing Marketing (2 zile)

6. Curs de Marketingul Rumorii (2 zile)

7. Curs de Comunicare Integrata pentru managerii de radiouri (3 zile)

8. Curs de Comunicare Integrata pentru managerii de restaurante (3 zile)

9. Seminar si workshop de branding - The New Brand In The New Jungle

10. Curs de PR Marketing - Vinde Fara Sa Para Ca Vinzi (2 zile)

11. Curs de Prezentari - Inca O Prezentare Castigatoare (2 zile)

etc..

 

 

 

promo

Sondaj de opinie

Ce strategie de continut folosesti cel mai des?

VOTEAZA

Interesante...

 • A-Z

  A-Z
 • CARIERE

  Putini oameni stiu ca este o granita foarte fina intre cei care sunt autodidacti si debuteaza ca freelancer-i cameramani sau fotografi si cei care au avut sansa sa lucreze in studiouri video sau foto, pe langa artisti foto si cameramani talentati. Totul depinde de ambitia din dotare si de graba cu care isi cauta fiecare locuri de munca in studio video sau in studio foto. Pentru ca intotdeauna am avut si situatii de incarcare din comenzi, ne dorim sa avem la indemana CV-urile voastre si, evident, portofoliile video si foto, pe care le-ati realizat.
  CARIERE
 • Informatii Utile

  In acceptiunea noastra un client informat este un client castigat, de aceea parcurgem uneori un timp destul de indelungat, prin care incercam sa explicam clientilor ca o actiune de comunicare este un parcurs, la capatul caruia, cineva trebuie sa ia o decizie, iar daca nu am reusit sa transferam suficienta valoare la capatul acestui parcurs, nu am obtinut cel putin discutia, cea de care avem cu totii atata nevoie pentru a ne cunoaste si a castiga increderea necesara pentru a merge mai departe intr-un proces controlat de comunicare strategica.
  Informatii Utile
 • BIROUL DE PRESA

  BIROUL DE PRESA