Noutati / Evenimente

Video

Quartz FilmQuartz Film
Eveniment LSRS
Eveniment LSRS
Spot TV
Spot TV
Demo performance
Demo performance
Prezentare CIW
Prezentare CIW

Recomandari din continut

 • VIDEO BLOG
  07.07.15
  VIDEO BLOG sau ce vede ochiul ...
..

Bine ai venit!

Sigur ca ne-am fi dorit sa-ti aratam si alte spoturi video, prezentari video, filme de prezentare si artistice, filme documentare si emisiuni sau altele asemenea, insa tocmai ne-am rebrand-uit si n-am apucat sa le personalizam pe toate cu noul logo.

Daca ne-ai fi vizitat platforma online si inainte, ti-ai fi dat seama ca, odata cu noua imagine, dam un semnal puternic de schimbare, prin toate materialele pe care le publicam, tuturor celor care nu au gustat inca puterea pe care ti-o da comunicarea integrata de marketing si care inca mai cred ca o floare este suficienta pentru o superba primavara.

Iar daca ne dorim sa tintim cu totii relatia si nu o comanda ocazionala, asta inseamna ca credem cu toata taria in COERENTA, CONSISTENTA si CONSECVENTA, ca parti esentiale ale unei comunicari strategice, mai ales daca dorim ca la final, clientii sa ne devina parteneri autentici.

Pe baza experientei pe care am acumulat-o, indraznim sa pariem pe succes, tocmai pentru ca am avut timp sa observam ce inseamna, de fapt, procesul autentic de comunicare in noul secol, care presupune un accent mult mai mare pe UN PROCES PLANIFICAT AL MARKETINGULUI ATENTIEI, mai precis:

1. CAPTAREA ATENTIEI

2. MENTINEREA ATENTIEI

3. CONVERSIA ATENTIEI

4. COPARTICIPAREA si TRIBALISM APLICAT

 

 

ARTA SI STRATEGIA COMUNICARII INTEGRATE DE MARKETING in varianta 3.0, inseamna cu totul altceva decat am fost pana acum obisnuiti. Inseamna sa facem lucrurile cu maxima responsabilitate si sa nu ne mai fie frica sa ne imprietenim cu clientii, mai ales daca tot timpul lucram la ceva deosebit.

Singurii care ar trebui sa se fereasca de chestia asta, ar trebui sa fie cei care nu au ganduri curate cu potentialii lor parteneri, incercand sa ascunda diverse gunoaie sub pres.

 

promo

Sondaj de opinie

Ce strategie de continut folosesti cel mai des?

VOTEAZA

Interesante...

 • A-Z

  A-Z
 • CARIERE

  Putini oameni stiu ca este o granita foarte fina intre cei care sunt autodidacti si debuteaza ca freelancer-i cameramani sau fotografi si cei care au avut sansa sa lucreze in studiouri video sau foto, pe langa artisti foto si cameramani talentati. Totul depinde de ambitia din dotare si de graba cu care isi cauta fiecare locuri de munca in studio video sau in studio foto. Pentru ca intotdeauna am avut si situatii de incarcare din comenzi, ne dorim sa avem la indemana CV-urile voastre si, evident, portofoliile video si foto, pe care le-ati realizat.
  CARIERE
 • Informatii Utile

  In acceptiunea noastra un client informat este un client castigat, de aceea parcurgem uneori un timp destul de indelungat, prin care incercam sa explicam clientilor ca o actiune de comunicare este un parcurs, la capatul caruia, cineva trebuie sa ia o decizie, iar daca nu am reusit sa transferam suficienta valoare la capatul acestui parcurs, nu am obtinut cel putin discutia, cea de care avem cu totii atata nevoie pentru a ne cunoaste si a castiga increderea necesara pentru a merge mai departe intr-un proces controlat de comunicare strategica.
  Informatii Utile
 • BIROUL DE PRESA

  BIROUL DE PRESA