Noutati / Evenimente

Video

Quartz FilmQuartz Film
Eveniment LSRS
Eveniment LSRS
Spot TV
Spot TV
Demo performance
Demo performance
Prezentare CIW
Prezentare CIW

Recomandari din continut

 • VIDEO BLOG
  07.07.15
  VIDEO BLOG sau ce vede ochiul ...
.. .. ..

Statisticile ne descurajeaza sa ne mai gandim ca inainte la realizarea de spoturi video in strategiile de comunicare integrata de marketing, de vreme ce oamenii declara ca mai cred doar in proportie de maximum 10-15% in mesajele publicitare ale spoturilor video create ca scop in sine.

Acelasi statistici arata ca oamenii cred in proportie de pana la 90% in ce le-ar spune un strain despre un produs sau serviciu, adica in oameni pe care nu i-au cuniscut in viata lor.

SI ATUNCI CE ESTE DE FACUT? NU ESTE INGRIJORATOR?

Primul si cel mai important lucru este sa intelegem ca set-up-ul de marketing este cel mai important, respectiv punerea in scena a afacerii, asa cum spun regulile marketingului experiential, dupa care vanzarea devine o consecinta a acestui efort strategic si conjugat.

Exact acest lucru il spunea parintele marketingului: Peter Drucker:

"Scopul principal al marketingului este ca vanzarea sa fie nenecesara"

Asta nu inseamna ca vanzarea nu este importanta, ci ca ea nu va mai fi o corvoada pentru agentii de vanzari, daca potentialii cumparatori deja sunt decisi sa cumpere de la tine in proportie de 75-80%.

ACUM SPOTURILE VIDEO DEVIN TOT MAI EXPERIENTIALE

Pentru ca marketingul s-a schimbat si cu totii ne dorim ca sa dispara clientii care ne-ntreaba mereu: "Cat e halatu'?" si spun invariabil ca "Dincolo era mai ieftin!", singurul mod de a depasi comparatia prin pret este acest SET-UP FORMIDABIL despre care vorbeste partenerul nostru, trainer-ul Adrian Stavriu, la "Cursul de Marketing Experiential" si la "Cursul de Vanzari Experientiale", aratand ce inseamna exploatarea EXPERIENTEI, ca pe cea de-a IV-a dimensiune economica.

Paradoxul este ca, practic, clientii raman aceiasi si nu se schimba neaparat, ci vor reactiona mai previzibil, tocmai pentru ca vor primi, de fapt, ceea ce isi doresc dintotdeauna, dar n-ai stiut sa-i oferi si, de aceea ni se va parea ca ceva s-a intamplat cu ei.

 

 

 

Daca vrei sa afli mai mult despre PUTEREA POVESTII DIN SPATELE POVESTII, inainte de a crea primele spoturi publicitare video, te invitam sa te abonezi la newsletter si sa ne citesti articolele de pe blog, care cu siguranta iti vor folosi.

 

promo

Sondaj de opinie

Ce strategie de continut folosesti cel mai des?

VOTEAZA

Interesante...

 • A-Z

  A-Z
 • CARIERE

  Putini oameni stiu ca este o granita foarte fina intre cei care sunt autodidacti si debuteaza ca freelancer-i cameramani sau fotografi si cei care au avut sansa sa lucreze in studiouri video sau foto, pe langa artisti foto si cameramani talentati. Totul depinde de ambitia din dotare si de graba cu care isi cauta fiecare locuri de munca in studio video sau in studio foto. Pentru ca intotdeauna am avut si situatii de incarcare din comenzi, ne dorim sa avem la indemana CV-urile voastre si, evident, portofoliile video si foto, pe care le-ati realizat.
  CARIERE
 • Informatii Utile

  In acceptiunea noastra un client informat este un client castigat, de aceea parcurgem uneori un timp destul de indelungat, prin care incercam sa explicam clientilor ca o actiune de comunicare este un parcurs, la capatul caruia, cineva trebuie sa ia o decizie, iar daca nu am reusit sa transferam suficienta valoare la capatul acestui parcurs, nu am obtinut cel putin discutia, cea de care avem cu totii atata nevoie pentru a ne cunoaste si a castiga increderea necesara pentru a merge mai departe intr-un proces controlat de comunicare strategica.
  Informatii Utile
 • BIROUL DE PRESA

  BIROUL DE PRESA