Noutati / Evenimente

Video

Quartz FilmQuartz Film
Eveniment LSRS
Eveniment LSRS
Spot TV
Spot TV
Demo performance
Demo performance
Prezentare CIW
Prezentare CIW

Recomandari din continut

 • VIDEO BLOG
  07.07.15
  VIDEO BLOG sau ce vede ochiul ...
..

Putini sunt cei care inteleg ce poti face prin realizarea filmelor artistice in comunicarea integrata de marketing, de aceea, poti transforma un mesaj publicitar intr-un autentic film artistic.

Vom enumera cateva domenii economice, pentru care realizarea de filme artistice ar fi demna de luat in seama:

1. Turism - orice agentie de turism care se respecta, poate monta cateva filme artistice si filme de prezentare, cu cateva destinatii importante din Romania sau din strainatate, pe care poate sa niseze, ajungand sa fie cea mai recunoscuta agentie de turism pe acea destinatie. Iar daca stii sa le scoti campioane pe GOOGLE, dupa cautarea acelei destinatii, cel care a facut filmul poate sa traga si foloasele, folosind tehnici de marcare a teritoriului;

2. Firme producatoare de medicamente naturiste pot face filme artistice si filme de prezentare cu subiecte puternice din zona lor de interes;

3. Agentiile imobiliare, de asemenea au mari sanse sa-si castige o notorietate aparte prin realizarea unor filme artistice si filme de prezentare, in care o poveste de viata terminata cu happy end sa inmoiae inimile multor potentiali cumparatori;

4. Agentiile publicitare, de asemenea pot surprinde intr-un film artistic un vis si o poveste de viata adusa la realitate filmand acest lucru pe parcursul a cativa ani;

5. Marii producatori de automobile deja o fac de ceva vreme sponsorizand filme artistice cu succes de casa urias. Ai vazut Fast and Furious sau 007 sau Italian Job in care 5 spargatori in frunte cu Jason Statham, conduc 5 Mini incarcate cu aur si se strecoara cu mare talent prin orice trafic. Ce reclama la auto mai buna de atat ai vrea? Dar in Transporter, tot cu Jason Statham, ce reclama mai buna la BMW ai vrea?

Da, sunt nenumarate asememea exemple in care stiinta de a folosi parghiile vizuale si tehnicile video, poate urni muntii din loc.

Granita dintre filmele artistice si filmele documentare este intotdeauna una foarte fina si intotdeauna poti transforma asta intr-un succes.

 

 

 

Pentru mai multe detalii, te asteptam

promo

Sondaj de opinie

Ce strategie de continut folosesti cel mai des?

VOTEAZA

Interesante...

 • A-Z

  A-Z
 • CARIERE

  Putini oameni stiu ca este o granita foarte fina intre cei care sunt autodidacti si debuteaza ca freelancer-i cameramani sau fotografi si cei care au avut sansa sa lucreze in studiouri video sau foto, pe langa artisti foto si cameramani talentati. Totul depinde de ambitia din dotare si de graba cu care isi cauta fiecare locuri de munca in studio video sau in studio foto. Pentru ca intotdeauna am avut si situatii de incarcare din comenzi, ne dorim sa avem la indemana CV-urile voastre si, evident, portofoliile video si foto, pe care le-ati realizat.
  CARIERE
 • Informatii Utile

  In acceptiunea noastra un client informat este un client castigat, de aceea parcurgem uneori un timp destul de indelungat, prin care incercam sa explicam clientilor ca o actiune de comunicare este un parcurs, la capatul caruia, cineva trebuie sa ia o decizie, iar daca nu am reusit sa transferam suficienta valoare la capatul acestui parcurs, nu am obtinut cel putin discutia, cea de care avem cu totii atata nevoie pentru a ne cunoaste si a castiga increderea necesara pentru a merge mai departe intr-un proces controlat de comunicare strategica.
  Informatii Utile
 • BIROUL DE PRESA

  BIROUL DE PRESA