Noutati / Evenimente

Video

Quartz FilmQuartz Film
Eveniment LSRS
Eveniment LSRS
Spot TV
Spot TV
Demo performance
Demo performance
Prezentare CIW
Prezentare CIW

Recomandari din continut

 • VIDEO BLOG
  07.07.15
  VIDEO BLOG sau ce vede ochiul ...
..

Fiecare profesor, trainer sau coach ar trebui sa stie ca, in secolul tehnologiei, gasirea adeptilor se poate face de zeci de ori mai usor prin realizarea unor filme de prezentare ale cursurilor si training-urilor, mai ales daca stii sa le scoti pe fiecare dintre ele si campioane in cautarile Google, separat sau cu pagina in care le implementezi.

Axandu-te pe continut cautabil si pe o strategie de searchability, cum ar zice specialistii in marketing, ai obtinut exact ce lipseste celor mai multi, adica ascendentul asupra procesului de vanzare, pentru ca, dintr-o data, ai transformat vanzarea in cumparare.

 

CU PUTINA REGIE, INSPIRATIE SI STRATEGIE DEJA  AI CASTIGAT

Marele strateg Sun Tzu, spunea acum 2500 de ani in cartea sa, numita: "Arta razboiului", ca:

"Adevaratii invingatori inving inainte de a pleca la razboi, pe cand invinsii, intai pleaca la razboi si apoi cauta sa invinga"

Asta inseamna de fapt punerea in scena a unei afaceri si asta ne invata marketingul experiential, ca nu vanzarea este esentiala, ci crearea relatiei.

Chiar si cel mai bun scenarist te va intreba: Cum orice dai in tinerete, ca sa-ti faci prieteni?

Pana la urma: ARTA DE A-TI CONSTRUI AFACERI SUSTENABILE, ESTE INRUDITA CU ARTA DE A-TI FACE CAT MAI MULTI PRIETENI

NOTA

Daca vrei sa stii mai mult despre strategii de continut video si video marketing pentru vanzarea de cursuri si training-uri, iti recomandam sa te abonezi la newsletter sau sa ne scrii la subiect intrebarea:

- Care sunt armele secrete ale marketingului prin continut video?

 

promo

Sondaj de opinie

Ce strategie de continut folosesti cel mai des?

VOTEAZA

Interesante...

 • A-Z

  A-Z
 • CARIERE

  Putini oameni stiu ca este o granita foarte fina intre cei care sunt autodidacti si debuteaza ca freelancer-i cameramani sau fotografi si cei care au avut sansa sa lucreze in studiouri video sau foto, pe langa artisti foto si cameramani talentati. Totul depinde de ambitia din dotare si de graba cu care isi cauta fiecare locuri de munca in studio video sau in studio foto. Pentru ca intotdeauna am avut si situatii de incarcare din comenzi, ne dorim sa avem la indemana CV-urile voastre si, evident, portofoliile video si foto, pe care le-ati realizat.
  CARIERE
 • Informatii Utile

  In acceptiunea noastra un client informat este un client castigat, de aceea parcurgem uneori un timp destul de indelungat, prin care incercam sa explicam clientilor ca o actiune de comunicare este un parcurs, la capatul caruia, cineva trebuie sa ia o decizie, iar daca nu am reusit sa transferam suficienta valoare la capatul acestui parcurs, nu am obtinut cel putin discutia, cea de care avem cu totii atata nevoie pentru a ne cunoaste si a castiga increderea necesara pentru a merge mai departe intr-un proces controlat de comunicare strategica.
  Informatii Utile
 • BIROUL DE PRESA

  BIROUL DE PRESA