Noutati / Evenimente

Video

Quartz FilmQuartz Film
Eveniment LSRS
Eveniment LSRS
Spot TV
Spot TV
Demo performance
Demo performance
Prezentare CIW
Prezentare CIW

Recomandari din continut

 • VIDEO BLOG
  07.07.15
  VIDEO BLOG sau ce vede ochiul ...
..

Cele mai ieftine filme de prezentare, din punct de vedere al realizarii tehnice, deci valabil si pentru spoturi sau clipuri video, pot depasi ca si valoare, sa zicem, de intrebuintare, spoturi cu realizare tehnica de exceptie.

Poti, practic, cu mijloace foarte putine, dar cu foarte multa inspiratie sa obtii efecte incredibile asupra audientei.

Iata un exemplu de videoclip, care, in opinia noastra este devastator de puternic si mai simplu decat atat, chiar nu credem ca poate exista.

Realizarea tehnica este extrem de simpla, insa ideea face toti banii.

De aceea vom da intotdeauna dreptate lui Leoardo DaVinci, care a spus ca "SIMPLITATEA ESTE SOFISTICAREA EXTREMA".

Asadar nu trebuie sa te concentrezi pe efecte video si cine stie ce chestii spectaculoase, ci pe miezul mesajului, pentru ca simplitatea intotdeauna este cea mai valoroasa.

Si cand vei prinde curaj in urma unor asemenea provocari, vei vedea ce impact pot avea asememea mijloace de comunicare.

 Daca esti interesat/a de mai mult, te invitam pe blogul nostru despre video in general si despre video marketing, in special, pentru a intelege ce inseamna comunicarea in flux si reinventarea marketingului, ca proces.

Poti solicita si materialele educative atasate aproape fiecarui articol.

 

Comentarii

promo

Sondaj de opinie

Ce strategie de continut folosesti cel mai des?

VOTEAZA

Interesante...

 • A-Z

  A-Z
 • CARIERE

  Putini oameni stiu ca este o granita foarte fina intre cei care sunt autodidacti si debuteaza ca freelancer-i cameramani sau fotografi si cei care au avut sansa sa lucreze in studiouri video sau foto, pe langa artisti foto si cameramani talentati. Totul depinde de ambitia din dotare si de graba cu care isi cauta fiecare locuri de munca in studio video sau in studio foto. Pentru ca intotdeauna am avut si situatii de incarcare din comenzi, ne dorim sa avem la indemana CV-urile voastre si, evident, portofoliile video si foto, pe care le-ati realizat.
  CARIERE
 • Informatii Utile

  In acceptiunea noastra un client informat este un client castigat, de aceea parcurgem uneori un timp destul de indelungat, prin care incercam sa explicam clientilor ca o actiune de comunicare este un parcurs, la capatul caruia, cineva trebuie sa ia o decizie, iar daca nu am reusit sa transferam suficienta valoare la capatul acestui parcurs, nu am obtinut cel putin discutia, cea de care avem cu totii atata nevoie pentru a ne cunoaste si a castiga increderea necesara pentru a merge mai departe intr-un proces controlat de comunicare strategica.
  Informatii Utile
 • BIROUL DE PRESA

  BIROUL DE PRESA