Noutati / Evenimente

Video

Quartz FilmQuartz Film
Eveniment LSRS
Eveniment LSRS
Spot TV
Spot TV
Demo performance
Demo performance
Prezentare CIW
Prezentare CIW

Recomandari din continut

 • VIDEO BLOG
  07.07.15
  VIDEO BLOG sau ce vede ochiul ...
..

Chiar daca este de multe ori ca in filme, viata noastra si afacerile pe care le dezvoltam, nu pot rula in reluare si rareori putem repara partile gresite din ele.

Deseori, ca antreprenori, ne concentram pe o multime de actiuni de comunicare extrem de scumpe si ne scapa faptul ca, realizand filme de prezentare, filme educative sau documentare, de o calitate impecabila, in care aparem chiar noi insine, angajatii si chiar clientii, oamenii vor avea o incredere mult mai mare sa lucreze cu noi, pentru ca vor simti ca in spatele serviciilor si produselor este mereu un girant, care are si viziune si nu face totul doar pentru bani.

Dupa ce parcurgi tot portofoliul de servicii, de la marketing prin continut video, pana la prezentari video, spoturi publicitare video, emisiuni video, filme documentare si altele asemenea, te invitam sa parcurgi si tutorialele video sau articolele scrise pentru tine, ca sa intelegi cate veleitati nevazute au filmele si comunicarea prin mesaje video in general.

 • Filme de prezentare

  Te-ai intrebat vreodata de ce oamenii asteapta cu nerabdare un film anuntat de cei de la Hollywood? [...]

 • Filmari evenimente

  Pentru ca bugetele alocate tocmai pentru filmari de evenimente importante se calculeaza cel mai des, umbland mai pe la fundul sacului, provocarea este sa scoti maximul dintr-un [...]

 • Filme Documentare

  Poti face filme documentare din aproape orice, de vreme ce materialele pe care le pregatesti sunt o noutate pentru audie[...]

 • Filme artistice

  Putini sunt cei care inteleg ce poti face cu filmele artistice in comunicarea integrata de marketing, de aceea, poti transforma un mesaj publicitar intr-un autentic film artistic [...]

 • Realizare emisiuni

  Ce legatura are realizarea unei emisiuni cu punerea afacerii tale in scena? [...]

 • Realizare spoturi video

  Statisticile ne descurajeaza sa ne mai gandim ca inainte la realizarea de spoturi video in strategiile de comunicare int[...]

Mutandu-ti afacerea in secolul XXI, pentru ca tehnologia ne permite sa folosim platforme video gratuite, sa embedam orice film de prezentare sau alte materiale video, tot ce ne costa cu ani in urma  sume cu 5 si 6 zerouri, la care nu puteam visa, se poate face acum la sume de zeci si sute de ori mai mici.

Si toate acestea cu un impact urias si absolut masurabil, pentru ca fiecare dintre platforme iti pot arata cati vizitatori ai avut.

promo

Sondaj de opinie

Ce strategie de continut folosesti cel mai des?

VOTEAZA

Interesante...

 • A-Z

  A-Z
 • CARIERE

  Putini oameni stiu ca este o granita foarte fina intre cei care sunt autodidacti si debuteaza ca freelancer-i cameramani sau fotografi si cei care au avut sansa sa lucreze in studiouri video sau foto, pe langa artisti foto si cameramani talentati. Totul depinde de ambitia din dotare si de graba cu care isi cauta fiecare locuri de munca in studio video sau in studio foto. Pentru ca intotdeauna am avut si situatii de incarcare din comenzi, ne dorim sa avem la indemana CV-urile voastre si, evident, portofoliile video si foto, pe care le-ati realizat.
  CARIERE
 • Informatii Utile

  In acceptiunea noastra un client informat este un client castigat, de aceea parcurgem uneori un timp destul de indelungat, prin care incercam sa explicam clientilor ca o actiune de comunicare este un parcurs, la capatul caruia, cineva trebuie sa ia o decizie, iar daca nu am reusit sa transferam suficienta valoare la capatul acestui parcurs, nu am obtinut cel putin discutia, cea de care avem cu totii atata nevoie pentru a ne cunoaste si a castiga increderea necesara pentru a merge mai departe intr-un proces controlat de comunicare strategica.
  Informatii Utile
 • BIROUL DE PRESA

  BIROUL DE PRESA