Noutati / Evenimente

Video

Quartz FilmQuartz Film
Eveniment LSRS
Eveniment LSRS
Spot TV
Spot TV
Demo performance
Demo performance
Prezentare CIW
Prezentare CIW

Recomandari din continut

 • VIDEO BLOG
  07.07.15
  VIDEO BLOG sau ce vede ochiul ...
..

O IMAGINE FACE CAT O MIE DE CUVINTE, DAR UNEORI TE LASA MUT

Sigur ca oamenii pasionati de imagine, in general, nu pot pune bariera intre fotografie si video sau film.

Uneori este mai usor sa filmezi, pentru ca in atatea milioane de frame-uri se pot strecura si mii de fotografii spectaculoase si instantanee, care altfel ti-ar putea scapa.

Iinsa a face fotografie de produs, fotografie publicitara sau de eveniment, echvaleaza cu un sport aparte si anume, acela de a deprinde vanatoarea de contraste emotionale.

Ne place sa credem ca cel mai bun fotograf este acela care descopera contrastele emotionale si "trage" ca un vanator infometat, care nu-si permite sa rateze "vanatul" intr-un loc sarac in vanat.

Vom ilustra in cele ce urmeaza doar cateva dintre fotografiile de produs, fotografiile de eveniment si fotografiile publicitare, iar pentru restul te asteptam la un ceai sau o cafea.

 

 

 • Fotografie de produs

  O fotografie de produs realizata dupa rigorile artei, intr-un studio foto bine dotat, poate schimba soarta unei afaceri,[...]

 • Fotografie publicitara

  E greu sa stii cu precizie care a fost prima fotografie publicitara, dar odata cu evolutia tehnologiei, oamenii au deven[...]

 • Fotografie de eveniment

  Orice fotografie de eveniment cu pretentie de a fi o marturie a evenmentului care s-a consumat, poate fi asimilata cu o [...]

promo

Sondaj de opinie

Ce strategie de continut folosesti cel mai des?

VOTEAZA

Interesante...

 • A-Z

  A-Z
 • CARIERE

  Putini oameni stiu ca este o granita foarte fina intre cei care sunt autodidacti si debuteaza ca freelancer-i cameramani sau fotografi si cei care au avut sansa sa lucreze in studiouri video sau foto, pe langa artisti foto si cameramani talentati. Totul depinde de ambitia din dotare si de graba cu care isi cauta fiecare locuri de munca in studio video sau in studio foto. Pentru ca intotdeauna am avut si situatii de incarcare din comenzi, ne dorim sa avem la indemana CV-urile voastre si, evident, portofoliile video si foto, pe care le-ati realizat.
  CARIERE
 • Informatii Utile

  In acceptiunea noastra un client informat este un client castigat, de aceea parcurgem uneori un timp destul de indelungat, prin care incercam sa explicam clientilor ca o actiune de comunicare este un parcurs, la capatul caruia, cineva trebuie sa ia o decizie, iar daca nu am reusit sa transferam suficienta valoare la capatul acestui parcurs, nu am obtinut cel putin discutia, cea de care avem cu totii atata nevoie pentru a ne cunoaste si a castiga increderea necesara pentru a merge mai departe intr-un proces controlat de comunicare strategica.
  Informatii Utile
 • BIROUL DE PRESA

  BIROUL DE PRESA