Noutati / Evenimente

Video

Quartz FilmQuartz Film
Eveniment LSRS
Eveniment LSRS
Spot TV
Spot TV
Demo performance
Demo performance
Prezentare CIW
Prezentare CIW

Recomandari din continut

 • VIDEO BLOG
  07.07.15
  VIDEO BLOG sau ce vede ochiul ...
..

UN VIS CHIAR MAI MARE DECAT POATE INCAPEA IN ORICATE STUDII DE CAZ VIDEO NE-AM DORI

Make-up artist SIMONA NICULAE "Frumusetea sufletului elibereaza fluturii din orice faci"

Iata ce inseamna sa-ti urmezi visul cu maxima consecventa

Am cunoscut-o pe Simona in momentul in care dorea un parteneriat stabil cu un studio video si, eventual, un studio foto, capabile sa preia comenzi pentru realizarea unor filme de prezentare si videoclipuri pentru ceva ce nu mai auzisem pana la acel moment si anume: PICTURA PE BURTA MAMICI GRAVIDE.

Ni s-a parut foarte haios si provocator si am zis: Ce cadou mai minunat de atat iti poti face, cand copilul iti va creste, se va desprinde de parinti si, cand iti va fi dor de ei, sa rasfoiesti cu nostalgie albumele cu fotografii de suflet?

DAR CE AM DESCOPERIT INTRE TIMP?

Simona este mult mai mult decat o pictorita de burtici, ea este o make-up artista de mare valoare si o hairstilista de exceptie, careia i-a suras ideea de a se folosi de video marketing si a se face cunoscuta prin talentele ei. Dar cati dintre noi nu avem talente?

Nu credem ca exista om care sa nu aiba cel putin un talent. Dar cati oameni au si curajul de a se bucura de acesta?

Ea a avut nevoie de o prietena, care a crezut in ea si s-a lasat pe mana ei pentru machiajul de mireasa

 

 

promo

Sondaj de opinie

Ce strategie de continut folosesti cel mai des?

VOTEAZA

Interesante...

 • A-Z

  A-Z
 • CARIERE

  Putini oameni stiu ca este o granita foarte fina intre cei care sunt autodidacti si debuteaza ca freelancer-i cameramani sau fotografi si cei care au avut sansa sa lucreze in studiouri video sau foto, pe langa artisti foto si cameramani talentati. Totul depinde de ambitia din dotare si de graba cu care isi cauta fiecare locuri de munca in studio video sau in studio foto. Pentru ca intotdeauna am avut si situatii de incarcare din comenzi, ne dorim sa avem la indemana CV-urile voastre si, evident, portofoliile video si foto, pe care le-ati realizat.
  CARIERE
 • Informatii Utile

  In acceptiunea noastra un client informat este un client castigat, de aceea parcurgem uneori un timp destul de indelungat, prin care incercam sa explicam clientilor ca o actiune de comunicare este un parcurs, la capatul caruia, cineva trebuie sa ia o decizie, iar daca nu am reusit sa transferam suficienta valoare la capatul acestui parcurs, nu am obtinut cel putin discutia, cea de care avem cu totii atata nevoie pentru a ne cunoaste si a castiga increderea necesara pentru a merge mai departe intr-un proces controlat de comunicare strategica.
  Informatii Utile
 • BIROUL DE PRESA

  BIROUL DE PRESA